Irina Constantin – „Crabul Fericit”

Rudy_Crabul-fericit
Ember's Light
Ember's Journey
Ember
Sammy
Sirena
Pistruiata
Yoyo Math Game
Prietenie - acrilic pe hartie manuala

Cea mai frumoasă amintire legată de ilustrațiile pentru cărțile de povești (pe care ador să le fac!) este una creată de un autor pentru care dădeam o probă. La final și-a dat seama că scrisese greșit numele personajului principal – care trebuia să fie băiat – iar eu desenasem o fată. Am picat proba pentru poveste….

Dar peste câteva zile a revenit cu un mesaj. Îu plăcuse atât de mult ilustrația mea, încât scrisese o nouă poveste în jurul acelei fete! Wow… Cred că am și levitat câteva secunde 🙂 Pe fată o chema Ember iar astăzi ilustrez cartea cu numărul 3 din aventurile ei minunate.

Aprecierea este foarte importantă…

Sunt recunoscătoare pentru acest talent și pentru că îl pot exersa, dezvolta și împărtăși cu ceilalți. Mulțumesc celor care mi-au oferit ocazia să evoluez și sper să pot face asta toată viața!

Deși ilustrațiile pentru cărți de povești sunt slăbiciunea mea, am o gamă mult mai largă de activități artistice. Vă invit să vizitați galeria mea online:

http://irrinasttanescu.wixsite.com/irinaconstantin

Îmi plac proiectele în care oamenii au încredere în mine și îmi oferă libertate de creație. Așa se nasc lucrurile speciale.

Irina.

 

 


VEZI TOTI ILUSTRATORII

Povesti Noi

Vezi toate Povestile