Delia Sopcă – „Cubul Fericirii”

Cubul-Fericirii - mic
Tiger-love
Flamingo-tropical
Ielele
Let-love-grow
Cat
Rituals
Folk-skirtbike
Impreuna
Santoader-cai
Sleepy
Savana-girl


„În general îmi este tare greu să vorbesc despre mine, mai ales să îmi fac rezumatul vieții artistice. Tocmai pentru că viața mea artistică a fost mereu ceva personal.
Mi-au plăcut desenul si pictura de mică, însă, sincer, o rugam deseori pe mama să îmi facă oamenii în desenele pentru școală.
Ceea ce făceam in timpul meu liber, ca să zic așa, erau niște modele de rochii, sau “costume populare” inventate de mine, însă pe care nu le-am arătat multora. Simțeam că pot mai mult, așa că am început să copiez portrete ale scriitorilor pe care îi studiam la școală. Îmi plăcea mai ales să îl schițez pe Vasile Alecsandri.
Mi-au plăcut de mică poveștile, basmele tradiționale (românești, maghiare, etc.), și cum arată costumele populare.
Când au început lucrurile serioase la școală (olimpiade, concursuri, matematică obligatorie, etc.) am făcut o pauză mare, până în facultate. Facultatea a fost de informatică economică, în niciun caz Arte.
M-am educat singură în ceea ce privește desenul, grafica, ilustrația. Am citit tot ce am prins, și m-am uitat la o grămadă de tutoriale pe diverse site-uri educaționale.
Am devenit mai serioasă în ceea ce privește pregătirea mea artistică după ce am renunțat la job-ul meu din domeniul IT, fiind super susținută de cei dragi.
În ultimii 3 ani, au fost foarte puține zilele în care nu am desenat, sau schițat ceva.
Acum îmi petrec timpul făcând design-uri pentru tricouri și sacoșe de bumbac – proiecte personale, ilustrând pentru proiectele diverșilor clienți, precum și pentru proiecte pro-bono.
Nu fac parte din niciun cerc artistic, și nici nu mă cunosc cu cei din breaslă. De când mă știu am fost mai singuratică, și deocamdată e ok.
De obicei mă puteți găsi aici:

Instagram – https://www.instagram.com/delia_sopca/

Facebook – https://www.facebook.com/deliasopca/

Etsy – https://www.etsy.com/shop/DeliaSopcaArt


VEZI TOTI ILUSTRATORII

Povesti Noi

Vezi toate Povestile