La doar 26 de ani e deja un artist complex si complet. Grafician talentat, desenator, sculptor și concept artist. A colaborat cu peste 80 de companii, instituții publice și muzee din România și străinătate. A indrumat peste 200 de copii si adulti în lumea desenului. Ultimul sau proiect a fost coordonarea designului pentru 1100mp de terrazzo in cel mai mare mall din Romania. Lucrarea, la care a colaborat cu o echipa profesionista, poate fi vazută aici: www.viazzoo.ro. În 2015-2016 a coordonat mai multi artisti la realizarea a peste 30 piese pentru muzeul de Istorie Bucovina / Suceava.
Într-o prezentare de modă a creat în 15 minute o poveste de dragoste folosind textile, nasturi, papetarie, pietre, frunze si papiote. Totul sincronizat perfect pe o melodie de fundal aleasa si editata tot de el. Însă cea mai ciudată lucrare a lui s-a numit “The mechanic world”. A folosit intr-un desen cuie, sarma, ciocane, piulite, burghie, stafide , cereale si condimente. Totul live, într-o transmisiune urmărită în 8 țări din Europa.
Se inspiră din orice, poate creea cu orice.
Cum a ajuns aici? La 3 ani a început să deseneze. Păstrază încă un desen pe care l-a făcut la 3 ani și 3 luni. Chiar și acum pasiunea lui cea mare a rămas desenul în creion. Pe lângă grafică, bineînțeles. Tot devreme și-a dat seama că pentru a ajunge departe trebuie să se viseze departe. Nu i-a fost teama niciodată să-și urmeze visul. În clasa a IV–a făcea deja cursuri pentru Școala de Arte pe care a și absolvit-o mai târziu. Tot pe atunci urmărea cu nesaț filme Hollywoodiene si visa să creeze efecte speciale. În adolescență a descoperit întâmplător programul 3D Studio Max pe care a învățat singur să-l folosească. La 14 ani își făcuse primul portofoliu și știa că vrea să lucreze la cea mai mare companie din București care producea jocuri pentru computer.
La 18 ani, după ce a terminat Liceul de Arte in Brașov sectia grafica, a plecat spre București. Voia să se angajeze, să se întrețină singur și să-și ajute cu bani mama. Și-a găsit primul job pe Internet, a dat primul interviu prin skype și, cu putin noroc, a fost cel ales. Mereu a cautat mai mult, provocari noi, mai dificile. A muncit și a experimentat in mai multe studiouri de grafica, jocuri video, flash, publicitate, fotografie, film si animatie 3d. Cu zambetul pe buze recunoaste ca a si fost concediat la 2 dintre ele.
La un moment dat și-a dat seama că trebuie să-și găsească propriul drum, să-și facă propria afacere. Și-a dat demisia având în buzunar doar 23 de lei. Dupa 4 ani de încercări si trei alte eșecuri, s-a născut firma MCD Arte Company care crește de la an la an. În paralel Daniel studieză sculptura la Universitatea de Arte din Bucuresti si se pregateste intens pentru alte proiecte. Promite că ce va face de acum înainte va eclipsa tot ce a realizat pana acum.
Mai multe despre Daniel Rădulescu găsiți pe siteul lui > http://danielradulescu.ro/.
Îl puteți găsi la adresa de email contact@danielradulescu.ro