Andra Badea – „Țup”

Țup și Buhu Pădurii - Poveștile Cristinei
Imbold
Cute Panda
Personalitate multiplă
english portfolio
english portfolio
english portfolio
english portfolio
english portfolio

„Știți clasica poveste cu „aveam trei ani când am pus prima dată mâna pe o pensulă”? Ei bine, eu mă rugam de mama să-mi facă desenele pentru școală când eram mică, așa că nu mă încadrez. Îmi amintesc în schimb că mă uitam la casetele cu Alladin sau Mica Sirenă și desenam scena sărutului. Și că ilustram designuri de haine imposibil de purtat, făcute din frunze, alge sau apă.

Dar, în afară de câteva astfel de episoade, povestea mea de artist a început cam în anul I de Facultate. Care nu era din păcate Facultatea de Arte. Sunt ceea ce se numește auto-didact. Încă învăț în fiecare zi, mă tem, mă bucur, îmi place ce iese și apoi vreau să arunc totul la gunoi.

Cred că de aici s-au născut și CuteOsheniile mele, personaje care nu se tem de imposibil, se joacă mereu și au o singură misiune: să-ți facă ziua un pic mai bună.
Le pictez deseori direct pe piese de mobilier, jucării și accesorii pentru casă – ca să fie cât mai aproape de oameni. Dar au fost și în expoziții, pe postere în aeroport, pe felicitări sau hârtie de împachetat și – în curând – vor fi și într-o carte”

Unde dai peste niște cuteOshenii:
Dacă vrei să te joci cu un cuteOpuzzle creat de Andra îl găsești la ROD Cărturesti Verona.
Dacă vrei să le vizitezi “acasă”:http://www.cuteoshenii.com/
Dacă vrei să “socializezi” cu ele: https://www.facebook.com/Cuteoshenii/


VEZI TOTI ILUSTRATORII

Povesti Noi

Vezi toate Povestile