Ana Maria Gălețeanu, „Și băieții plâng”

ilustratie
Ratonizi
RMAMI
Gaina Ele-gan-ta
Imbratisarea mamei
Creativity
Doamna Fox
Recunoaste Emotia - Cum ma simt
Maci

Despre Ana Maria ne-a scris prietena ei Rahela Petrescu:

„Pe oamenii faini nu ai încotro; trebuie să îi placi de prima dată când îi întâlnești. Și așa s-a întâmplat în cazul Anei Maria Gălețeanu.

Ana este un om pe gustul meu. Nu se oprește din a încerca lucruri noi, din a începe proiecte noi și interesante și din a fi o inspirație pentru oricine are ochi să vadă. Și ce o caracterizează pe Ana este încântarea și bucuria care i se citesc în zâmbetul care, parcă, și-a făcut rezidență permanentă în colțul gurii ei.
Și dacă tot am menționat cât de activă este, să vă povestesc puțin despre ce face: pictează, dansează, se joacă, merge cu bicicleta, cântă, călătorește și citește.
Iubește să se piardă printre culori, idei și pensule și uită de ce o înconjoară în timp ce lucrează la vreo ilustrație sau vreun tablou sub semnătura Game Art (GameArt.ro).
De ceva vreme, pe lângă pictură, își umple sufletul de bucurie, îndrumând mâini mici să își descopere pasiunea așa cum o simt aceștia.
Îți recomand să descoperi omul și artistul Ana Maria Gălețeanu, pentru că va fi una dintre deciziile bune pe care le vei fi făcut în viața ta.
Intră aici https://www,facebook.com/agaleteanu/ si bucură-te că ți-am povestit de minunata Ana.”

 


VEZI TOTI ILUSTRATORII

Povesti Noi

Vezi toate Povestile